Een uitzonderlijk concert van vzw KOM Kunst Op Maat 
op zondag 8 maart e.k. om 18 uur in de Sint-Adrianuskerk te Adegem-Dorp

De Hongaarse violiste Julia Pusker – 5elaureaat van de jongste Koningin Elisabethwedstrijd -,  hoboïst Bram Nolf en het strijkersensemble ‘La Chapelle Sauvage’ onder leiding van Karel De Wilde brengen werk van de componisten Alessandro Marcello, Johann Sebastian Bach en Antonio Vivaldi. De sprankelende levendigheid van de barokmuziek en de kwaliteit van de uitvoerders staan garant voor een hoogstaande kunstervaring. 

Het zelf organiseren van een concert is niet onze regel. Wij wijken hiervan af om onze eigen financiële noden te helpen dekken maar ook en eigenlijk vooral om de doelstellingen van KOM breder bekend te maken. 

Dit concert wordt niet alleen een bron van kunstgenot, het is ook een ontmoetingsmoment van iedereen die mensen wil verbinden. 
We bieden u daarom ook een drankje aan na het concert. 

Tickets aan 30 euro zijn te reserveren via concert@vzwkom.be. Mensen met een verstandelijke beperking en hun begeleiders (max 1 begeleider/groep) kunnen zich inschrijven via info@vzwkom.be voor het gratis voorbereidingsmoment (door Dagmar Robben) op woensdag 4 maart van 09.30 – 11.30 in KA! Eeklo. Wie de voorbereiding volgt kan een ticket reserveren aan 15 euro.


Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

LinkedIn
LinkedIn
Share